een paar woorden over mijzelf Leuk je hier te zien

Welkom op mijn plekkie op het internet! Mijn naam is Chantal Vervoort en één van mijn passies is fotograferen. Het kunnen vertalen van een ervaring en een gevoel in een stilstaand beeld vind ik fantastisch.

Door de lens van de camera ziet de wereld er geweldig uit en dat wil ik je laten zien en misschien wel beleven. Ik hoor graag hoe jij de wereld ziet en beleefd en misschien kunnen we dit samen vastleggen voor altijd. Neem gewoon even contact met me op, hier of via socials!

klein maar fijn Mijn Studio

Overal waar ik kan spelen met licht en shaduw is het mogelijk iets prachtigs op beeld te krijgen. Op elke locatie is wel iets unieks of karakteristieks te vinden of het nu bij iemand thuis, op locatie of in de vrije natuur is. Altijd vind ik wel een kans om je iets bijzonders te laten zien.

Uiteraard nodig ik je graag uit bij mij thuis aan de keukentafel om met een heerlijke kop thee of een bakje koffie je wensen en ideeën te bespreken.

waar de magie verder gaat NABEWERKING

Hieronder een klein voorbeeldje van een onderdeel van het fotograferen weer gewoon veel tijd in gaat zitten. Vaak kun je het resultaat niet beoordelen om dat je niet hoeft te vergelijken.

Vandaar een leuke before en after foto en moet je denken aan retoucheren, background aanpassingen en kleurbeeld  / intensiteit. Alles binnen een creatief spectrum en na een uitgebreide selectie procedure.

Al en met al ben ik veel langer bezig met het resultaat dan alleen de foto’s klikken.

before

leuk om te delen Ervaringen ISHOU